Fruktkorgens fina effekt

Att äta frukt är någonting som vi alla mår bra av. Det är rekommenderat att en person ska få i sig minst 500 gram frukt och grönt om dagen för att må bra. Men det är väldigt få som följer livsmedelsverkets rekommendationer angående att äta frukt. Faktum är att svenskarna är väldigt dåliga på att äta frukt. Detta vill vi dock råda bot på.

Frukt är någonting som är ett utmärkt substitut till socker. När dagen börjar bli sen vill vi ofta få i oss snabb energi. Detta innebär att man kanske går och köper en chokladkaka eller en munk, vilket väldigt onyttigt och någonting våra kroppar inte alls vill ha.

Det finns andra lösningar som man kan tillämpa när blodsockret sjunker och det är dags att äta, trots att man har ett flertal timmar kvar på jobbet.

Du kan beställa Fruktkorgar i Stockholm av oss, som du kan placera på företaget till dina anställda. Detta kommer att leda till gladare och piggare anställda som även orkar arbeta de sista timmarna innan de ska gå hem. De fruktkorgar som levereras till ditt företag i Stockholm är alltid vackra och dekorativa med en bred variation på frukt så att det ska finnas någonting som alla kan tycka om.

Genom att börja beställa fruktkorgar av oss till dina anställda i Stockholm kan du göra dig själv till en av de populäraste cheferna, samtidigt som du visar dina anställda att du både värnar om dem och bryr dig om dem. Det leder även till färre sjuktimmar.