Hitta inspiration till ditt evenemang

När du planerar ett evenemang, oavsett om det gäller ett bröllop eller något annat, är maten något som alltid står i fokus, så det gäller att du tänker lite extra på vad du ska servera till dina gäster. Ofta tar det tid att planera, och sen under evenemanget kan det hända att du är borta längre stunder. För att se till att allt står till som det ska hemma är det vissa saker du vill tänka på, som till exempel att dina djur tas väl om hand. Oavsett om en vän eller någon annan vaktar dem är det bra om du har kontaktinformation till en veterinär eller ett djursjukhus till hands. I Malmö kan du vända dig till Linhams Veterinärklinik, en djurklinik som kan se till att dina husdjur får den vård de behöver. Du kan hitta mer information om Linhams här: Djurklinik Malmö.

Ta hand om dina djurDjurklinik

Dina husdjur förtjänar det bästa, och för att du ska kunna slappna av och njuta av ditt evenemang är det viktigt att du inte behöver oroa dig för vad som kommer att hända om din hund eller katt (eller vad det nu kan vara) behöver akut vård. Men ett bra djursjukhus hjälper inte bara med akut vård, utan även mycket annat:

  • tandvård
  • vaccinationer
  • behandling av loppor eller fästingar
  • rätt foder och tillskott

Tandvård kan vara svårt att hantera själv men en veterinär kan lätt hjälpa dig, likaså med vaccinationer som håller din katt eller jycke pigg och frisk så länge som möjligt. På sommaren kan fästingar dessutom vara ett problem och det bästa är att låta veterinären råda så att det inte blir infektioner. Dessutom kan du hitta utmärkt foder och tillskott som ger dina husdjur bästa möjliga chans att hålla sig friska.

Expertis och ett bra bemötande

En bra veterinär är inte bara någon som har expertis inom området, utan bör också ha en bra hand med dina djur och ett trevligt bemötande för dig som ägare. Det gäller att hitta en bra balans så att du är nöjd med tjänsten och dina djur mår så bra som möjligt.