Maximal avkoppling

Att få lyxen att unna sig en spabehandling är något som de flesta borde göra oftare. Att kunna vara helt avslappnad och samtidigt bli ompysslad av en duktig massage- eller hudterapeut kan vara den ultimata avkopplingen i ett i övrigt stressat och kravfyllt liv. Att unna sig det själv eller varför inte i grupp med andra vänner kan vara ett mysigt sätt att umgås på oberoende av om det så bara är för en dag eller en hel weekend.

Bra att veta

Är du intresserad av att besöka ett spa i området omkring eller i Helsingborg rekommenderar många användare ett besök på just hemsidan bredbar.nu för att få information om vad ett besök innebär och vilka olika span som finns tillgängliga. Oavsett om användaren är en van besökare på ett spa eller kanske funderar på ett förstagångsbesök finns tillgänglig information. Ett spabesök kan innefatta en behandling som till exempel en ansiktsbehandling, massagebehandling eller bara en lugn och skön stund i ett varmt bad eller i en bastu.

spa i helsingborgVid ett besök på ett spa erbjuds ofta olika paket där olika behandlingar och förmåner ingår. Ett sådant paket kan till exempel innefatta mat, logi, tillträde till alla utrymmen, och någon typ av behandling av en terapeut. Öppna hemsidan här för fler exempel på vad som kan tänkas ingå i ett sådant paket. Ofta är det relativt prisvärt att boka ett helt paket jämfört med vad alla dessa olika delar skulle kosta var för sig. De flesta paket är dessutom ofta skräddarsydda med de unika erbjudanden som just denna anläggning har. Oftast ingår även lån av badrock, tofflor och handdukar vid ett besök. Vid besök med olika behandlingar är det även viktigt att meddela om man till exempel är gravid, har någon form av allergi eller någon typ av medicinskt problem.

Det är också viktigt att undersöka att det spa som man har tänkt besöka har de rätta kvalifikationerna för att få bedriva denna typ av verksamhet. En certifierad spa- och massageterapeut brukar ofta vara medlem i till exempel branschorganisationer som SEYF (Svenska Estetikers Yrkesförbund) och BSM (Branschrådet Svensk Massage). En seriös hudterapeut tillhör ofta ITEC och/eller CIDESCO och har då utbildats på en skola godkänd av SHR (Svenska Hudterapeuters RIksorganisation). Många besökare menar på att gå till en certifierad terapeut garanterar självklart inte att du blir helt nöjd med en behandling, men chanserna ökar. Dessutom spelar det en stor roll vilka produkter som används. Bland annat ska inte olika typer av hudvård som består av syraprodukter kombineras med varandra.